Algemene voorwaarden

HUUROVEREENKOMST

1. De goederen blijven eigendom van A-renting Bvba

2. De klant erkent deze goederen in goede staat te hebben ontvangen.

3. De klant is verantwoordelijk voor de gehuurde goederen van zodra deze de gebouwen van A-renting Bvba hebben verlaten.

4. De klant staat in voor de teruggave van de goederen in de staat zoals hij deze heeft ontvangen, waarbij de klant alle nodige zorgen en verzekeringen zal besteden aan de goederen teneinde deze teruggave te verzekeren.

5. De klant zal instaan voor teruggave van de goederen, zelfs ingeval van overmacht.

6. Betalingsvoorwaarden levering: overschrijving op voorhand.  Er zal geen levering plaats vinden als het totale te betalen bedrag niet zichtbaar is op de rekening van A-renting Bvba

7. Betalingsvoorwaarden zelf afhalen: Wij aanvaarden GEEN VISA & BANCONTACT aan het onthaal. Geen korting voor contante betaling. Betalingsvoorwaarden levering: overschrijving vooraf. Er zal geen levering plaatsvinden als het totale te betalen bedrag niet zichtbaar is op de rekening van A-renting Bvba.

8. Afhalingen kunnen NIET gebeuren met een bestelwagen of personenwagen of open voertuig (Hetzij voor het vervoer van koel-vries aanhangwagen & foodtruck en de bestuurder moet een rijbewijs BE hebben en min 21 jaar zijn) Laden en lossen is ten laste van de klant.

9. Zelf afhalen en terugbrengen: laden en lossen gebeurt door de klant zelf.

10. Uiterste wijzigingsdatum is 5 dagen voor leveringsdatum. Gevraagde wijzigingen binnen de 5 dagen worden niet toegestaan.

11. Uiterste annuleringsdatum is 5 dagen voor leveringsdatum. Bij annulering na opgegeven periode kan er 50% van het totale bedrag aangerekend worden.

12. De bestelling kan op de gewenste plaats aangeleverd en afgehaald worden indien deze toegankelijk zijn voor onze bestelwagens en vrachtwagens. De materialen worden altijd nabij de losplaats geleverd en afgehaald, op het gelijkvloers en waar een verharde ondergrond is.In de prijs is 15 minuten laden en lossen inbegrepen. Extra laad/lostijd wordt verrekend aan € 35/u (excl. BTW)

13. A-renting is niet verantwoordelijk als de gehuurde goederen niet op de gewenste locatie kunnen geplaatst worden door onvoorziene omstandigheden: Doorgang geblokkeerd, afmetingen doorgang te klein en dergelijke onvoorzienbare factoren. De klant is in deze gevallen verantwoordelijk en kan geen schadevergoeding verhalen op A-renting Bvba.

15. Alle materialen worden op het gelijkvloers geleverd.

16. Leveringen van maandag tot en met vrijdag tussen 8u – 19u, zondag of feestdagen  zijn mogelijk op aanvraag met een meerprijs op de normale transportkost

17. Op alle orders van A-renting Bvba gelden enkel onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden van onze klanten achten wij dan ook niet van toepassing voor onze orders, de levering en/of uitvoering daarvan. Door de bestelling te plaatsen verklaart de huurder zich akkoord met onze algemene voorwaarden.

18. Dit formulier overloopt de voornaamste punten. De volledige algemene voorwaarden liggen ter inzage in onze burelen gelegen te Oudenaarde, Ambachtsraat 10B.

 

Belangrijke nota

 

• Om U nog beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij U de geleverde materialen te controleren. Bij vaststelling van schade, tekorten of defecten gelieve ons te contacteren op volgend nummer (tijdens openingsuren) 055/45 79 45 of 0476/90 32 45 (na sluitingstijd) Melding van schade na Uw evenement kunnen wij helaas niet meer aanvaarden.

• Voor Uw eigen veiligheid vragen wij U de bijgeleverde handleidingen aandachtig te lezen. Bij vragen kan U ons bereiken op bovenstaande telefoonnummers.

• Voor toestellen, foodtruck, mobiele bars en koel-vriescontainers die vuil terugkeren geldt een minimale toeslag van 20% op het huurtarief.

• Na controle van de bestelling zullen de tekorten en breuken achteraf worden aangerekend.

• Aan de gehuurde materialen mag niet worden gezaagd/- gespijkerd en/of geschilderd. Het is verboden publiciteit of andere, d.m.v. plak- of kleefbanden op onze materialen aan te brengen. Reinigingskosten worden aangerekend.

• Wij raden onze klanten aan, voor het gehuurde goed een tijdelijke verzekering af te sluiten.